הבלינצ'ס של קלריסה

ברוכים הבאים לבלינצ'ס של קלריסה!

אנו מאמינים במזון שמחמיא לטעם ולנשמה, ולכן המשימה שלנו היא להכין בלינצ'ס ברמה שלא נתקלתם בה עד היום.

בין אם אתם מחפשים מילוי מתוק שישדרג את הבוקר שלכם, או מילוי מלוח שיהפוך את הצהריים שלכם למשהו מיוחד, אנו כאן כדי להכין את הבלינצ'ס של החלומות שלכם.

באתר שלנו תמצאו מגוון של רכיבים איכותיים לבחירתכם, ואת האפשרות להזמין בלינצ'ס אישיים.

25 שנות ניסיון

22 סוגי בלינצ'ס

11 ₪ ליחידה

כל מה שנשאר לכם לעשות הוא לבחור ולהנות מטעמים עשירים ומגוונים:

1. גבינה לבנה מתוקה: מתיקות עדינה וקרמיות עשירה.
2. גבינה לבנה ללא סוכר: קרמיות עדינה וחלבונית.
3. תרד עם גבינה מלוחה: מנה מרעננת ומלוחה עם טוויסט תרד חמים.
4. טונה וירקות מוקפצים: טעם מלוח, ימי, מאוזן עם ירקות מלאי חיים.
5. סלמון וגבינה לבנה מלוחה עדין: שילוב מנצח של סלמון מעושן עם גבינה רכה ומלוחה.
6. ירקות מוקפצים, כמו אגרול, פרווה/צמחוני: מלא בצבע ובטעם, מיטיב להפתיע.
7. גבינה מתוקה עם צימוקים: טעם מתוק מנומס, חגיגה של גבינה וצימוקים.
8. גבינה מתוקה עם חמוציות: שילוב עדין של מתיקות וחמיצות עדינה.
9. גבינה מתוקה עם תות שדה: מתיקות אביבית עם טריות של תות שדה.
10. גבינה מתוקה עם דובדבנים: משלבת טעמי יער עם מתיקות הגבינה.
11. גבינה מתוקה עם אננס: פינוק טרופי, מתוק ומרענן.

12. גבינה מתוקה עם שזיפים: פינוק מתוק עם שזיפים טריים או יבשים.
13. גבינה מתוקה עם משמש: שילוב מתוק ומרענן עם טעם של קיץ.
14. ממרח נוטלה ואגוזים: שילוב מתוק, קרמי ומלא בטעמי אגוז.
15. אגוזים בלבד: ממרח ביתי בניחוח, מפתיע בטעמיו החזקים.
16. בשר טחון: טעמים עמוקים של בשר.
17. נתחי עוף: מוקפצים עם ירקות, עם גוונים רכים.
18. פטריות: שילוב של פטריות עם גוונים אדמתיים.
19. פירה ופטריות: פירה קליל ופטריות שמקנות לו טעמים מרובי ממדים.
20. פירה ופרמזן: טעם איטלקי עם גוונים של פרמזן משובח.
21. פירה ובצל מטוגן: שילוב מסורתי, טעים ומשביע.
22. כבד קצוץ: טעמים עמוקים של כבד קצוץ, עשיר ומשובח.

  • עלות יחידה: 11 ₪ (13 ₪ ללא גלוטן)
  • בלינצ'ס בשר/עוף: 14 ₪
  • בכל הבלינצ'סים יש אפשרות להכין ללא גלוטן
  • מינימום הזמנה: 10 יחידות מאותו הסוג
  • איסוף עצמי ללא עלות, מגבעתיים
  • משלוח לגבעתיים/ר"ג: 30 ₪

גם אתם רוצים להנות מכל הטוב הזה?
השאירו כאן פרטים וניצור איתכם קשר בהקדם: